Inlägg

Visar inlägg från december, 2010

Traska inte runt med oknutna kängsnören!

En liten varning bara; traska inte runt med oknutna kängsnören, inte ens kortare sträckor. Då kan det gå som det gick för mej i morse, skulle bara gå ut å starta bilen. Jag gick iväg, ja alltså utan att knyta, startade bilen, gick in, stängde dörren, å det blev tvärstopp å jag trilla raklång på hallgolvet! Vad hände? Kängsnörena fastna i dörren! Jaa det gjorde ont, ungefär överallt, vadå hahaha det var väl inte rol..jo det var kul, när jag hade känt efter att inget var brutet började jag gapskratta å sen fick Arvid komma å öppna dörren å ta loss mej. Finns risk för blåmärken och ont i morron. Tur då att jag är ledig efter två intensiva dagar på jobbet. Sovmorron å kanske en tripp till Eks Lilla Bod för att byta mitt garn som inte ska bli någon randig tröja. Nu ska jag släpa mej till sängen å krypa ner, mmm ska bli så skönt, sa jag att jag har sovmorron ;-)). Nu blir det inte mer jobbat i år!

Äntligen ute...

Bild
Äntligen blev det av, en promenad ute i solen, så skönt, lite kallt men härligt ändå. Det är så mycket man tror att man måste göra å så blir det ingen tid över till att vara ute. Så får man huvudvärk eller ont i ryggen eller blir så trött å det är ju inte så konstig om man inte får frisk luft. Det kanske skulle bli mitt nyårslöfte, att lägga in dom där promenaderna så dom inte glöms bort, jag vet att jag mår så bra om jag kommer ut. Ja, så får det bli! Tiden finns ju, det är ju jag som bestämmer vad jag gör med den. År 2011 ska jag boka in "måbrasaker" som t. ex promenader, träffa vänner, hantverka å kankse lite "partid", lätt att glömma sin kärlek när man har så mycket att göra. Äta choklad är åxå bra för kropp å själ, att äta bra ska jag nog åxå boka in. Kaffe är kanske inte så nyttigt men gott e de ju så nu ska jag fika lite.

Bilder åxå!

Bild
Varma goa raggsockar blev färdiga, varsitt par till Arvid å Fanny. Å dom använder dom! På stickorna nu ett par till mej eller Jens får se vem som får dom. Jag gillar verkligen strumpstickor, använder gärna det till ärmar åxå. Fanny har fått sitt rum, äntligen!! Dan före Julafton bar vi in hennes säng i nya rummet så hon skulle få vakna där på Julafton. Det ska ju fixas lite nya möbler å så men vi väntar med det tills vi har tapetserat om i Arvids rum. Om man är nio år å tvillingar är det viktigt med rättvisa..... Fanny har själv valt dom här färgerna och det är faktiskt jättesnyggt. jag skojar inte det är fint! Laddar för en ny tröja till Jens, den blir i Nepal eller Alaska, jag har redan köpt garn men det ska jag byta, i nån slags tillfällig sinnesförvirring bestämde jag mej för att sticka en randig tröja, men hur kul är det? vad tänkte jag på? den skulle ju aldrig bli klar om den är tråkig redan från början, den enda vettiga förklaringen jag kan komma på är att jag var tr

En liten paus

Skönt med en liten paus från julklappsinslagning, julskineugnsbakning, tomteuppsättning å sånt. Ärligt talat är jag JÄTTETRÖTT, numera jobbar jag 80% på Stora Segerstad Naturbruksgymnasium, som ekonomiassistent. Jag hade verkligen tur som hittade det här, det är ett långt vikariat, minst till 30 jan 2012. Men det är bara att erkänna att det känns att gå från 50% till 80%. Dessutom är det verkligen fullt upp hela tiden, med fakturor, elever, lärare, kossor, hönor ja vi har faktiskt hönor åxå, fast inte på kontoret, å så har vi hundar som en del elver har med sig. Jobbet är riktigt roligt, men tufft, särskilt när man e ny å inte kan alla rutiner. Mitt stickande blir det inte mycket med å spinnkursen blev inte av. Däremot går det framåt i vårt bygge, bilder på det kommer . Nej nu är det väl bästa att slå in några fler paket, fast egentligen vill jag bara gå å lägga mej. Man säjer väl alltid det, men nästa år SKA jag förbereda bättre, i god tid så jag kan ta det lugnt även före jul! God Ju

En God Jul

Nystart här med en önskan om en God Jul. Nu - dax för vila så vi kan klä gran, fixa skinka å slå in julklappar i morron, så allt är färdigt när Tomten kommer, för det gör han ju det vet ju alla.