fredag 2 oktober 2009

Hjälp, jag vill inte se det mer!


Kidsilk Haze från Rowan, 11 nystan, ej fulla, skulle blivit en halsduk, men jag har tröttnat, delvis för att jag lät mej övertalas att köpa en del färger jag egentligen inte gillar, delvis för att garnet är fint men jag tycker bara inte om det, så nu ska det bort!

Jag ger bort det till den som först lämnar sin adress här som kommentar.

Man kan inte plocka ut enstaka nystan utan allt går till den första som vill ha det, ja det är GRATIS! Varsågod! Hoppas garnet kan göra någon glad istället för att ligga här å reta mej.

Har börjat plocka ihop kläder å sånt för Spenshult, nu är det nära, jag åker på måndag morron.

Kläder är ganska lätt, mjuka, sköna ska dom vara, MEN vilka stickningar får följa med??? Va! Det är ju såå svårt, men eftersom jag åker bil dit kan jag packa många.

Jag fick mitt vantmönster mejlat som pdf igår kväll från Randi, så nu ska jag välja garn till det, vantarna heter Oden eller Odin på norsk å på mudden finns korparna Hugin å Munin, dom ska ju vara svarta, men sen blir det lite svårare, det blir bild sen när jag vet.


Visst ser det overkligt ut, men den här latten fick jag för ett tag sen, å man blir ju så glad när det är ett hjärta i koppen, jag trodde bara det fanns på TV. Jag kommer absolut att fika där igen!

Echinacea eller Röd Solhatt växer i min trädgård. Den är också mitt vapen mot halsont och förkylningar. Amerikas prärieindianer t.ex. Cheyenne använde örten och lärde sedan nybyggarna om växtens läkekraft, inom den västerländska naturmedicinen fördes Echinacea fram av en grupp läkare som kallade sej Eclectics på 1800-talet. Det känns så bra att använda den sortens "mediciner" tycker jag. Har du inte provat än, gå till din hälsokostaffär så hjälper dom dej.


5 kommentarer:

 1. ja tack:)

  heidi wollum
  ekedalsgatan 10a
  414 66 göteborg

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir nåt riktigt fint! Postar det så fort jag kan.

  Evalinah

  SvaraRadera
 3. Vad synd att jag inte hann med att kommentera.... Jättefint garn. Hoppas det kommer till glädje hos sin nya ägare.
  Ha en riktigt bra vistelse på Spenshult. Jag har varit där på Kurs/studiebesök, och det verkar toppen. Bra mat var det också om jag inte missminner mig helt. Det var iofs 10 år sen jag var där...
  KRAM

  SvaraRadera
 4. så kul:)

  jag hade tur eftersom jag såg det när det kom upp på rss-feedern:)

  jag såg en fantastiskt vacker sjal i flera färger som jag blev väldigt sugen på:)

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att du får det riktigt skönt på Spenshult! Och att du/ni hittar bra sätt att hantera din sjukdom. Min vistelse på Vidarkliniken har fått flyttas fram på obestämd tid annars skulle jag åkt dit nu på torsdag.

  Boel

  SvaraRadera