söndag 25 april 2010

Nu är det härligt att vara mej!!

En liten söndagsfika ute bland vitsipporna, mmm lyx för själen tycker jag, å ungarna verkade gilla det åxå.
I en korg på altanen står Citronmeliss, Oregano, Timjan, Gräslök, Rosmarin och Mynta, dom står där i korgen och väntar på att planteras i mitt nya örtland (barnens gamla sandlåda). Idag har solen verkligen värmt så snart kan mina kryddor få krypa ner i sitt nya land. Jag blir så glad i hela kroppen när jag ser dom.

Här är det, mitt nya stickprojekt, min "Trädgårdströja", grön, mjuk å gosig kommer den att bli, en sån där som man kryper in i när det börjar bli lite kyligt vid grillen, men alldeles för tidigt för att gå in, jag är en sån där som aldrig vill gå in, jag älskar att vara ute särskilt nu på våren och sen på sommarkvällarna, å så såklart på hösten å inland på vintern.
Snart är det dax för mej att börja jobba !! Det börjar med praktik, men jag tror det kan bli ett "riktigt" jobb efter praktiken. Jag ska jobba som handledare på en Textilavdelning inom kommunen, där deltagarna syr, stickar mm. Gissa om jag längtar dit, vad har jag gjort för goda gärningar för att hamna där?? Ibland blir livet precis som man vill ha det, då gäller det att njuta.
Min Trädgårdströja är en present till mej själv för att fira mitt nya jobb, i en färg som jag aldrig tidigare ens funderat på att välja.
Nu ska jag göra en pälsvårdande insats på våra stora hårbollar (hundarna) ullen är lite för kort, annars hade det blivit massor av fint garn.........
Solhälsningar
Evalinah
2 kommentarer:

 1. Grattis till jobbet!!! Håller tummarna för dig. Hundhårens längd??? Väldigt korta strån kan blandas med halvkort ull och spinnas med långdrag!!! Dessutom över en spinnten. Det är jättekul!!! Spara håren och ta med dom och kom förbi i sommar vet jag. kram Ann o Beppe som lovar att skänka ullen.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Håller tummarna.
  Här är vad trådskäraren ligger på
  http://www.ravelry.com/projects/evaihalmstad/bilsticke-sommaren-09
  för visst är du med på Ravlery?
  Om inte gå med!

  Ha de gott
  Eva

  SvaraRadera