fredag 6 maj 2011

Mellan Hägg och SyrenMellan Hägg och Syren är den allra vackraste tiden tycker jag. Jag blir alldeles lycklig och vill gråta på en gång. Det händer en massa saker, det går fort och jag hinner inte med.


Både ute i naturen och i mitt liv. Min lilla stora dotter fyllde precis 17 och har fått en pytteliten lägenhet på orten där hon pluggar. Nu slipper hon långa resor och meningslösa håltimmar, jag är jätteglad för hennes skull, MEN samtidigt känns det sorgligt att hon inte alltid ska finnas här hemma. Det är bara att erkänna, jag är en hönsmamma, hm visste inte ens om det själv.


Saknaden efter min far blir också starkare när allting är så vackert och koltrstarna sjunger. Det har gått sju år sedan min Pappa dog, en person sa till mig att efter sju år är saknaden borta då har man hitta andra som gör allt det den döde tidigare gjorde, jag håller inte med, en förälders kärlek till sitt barn, den kan man väl inte ersätta...........


Dags att gå ut i det vackra............


Egentligen är det mesta så bra, jag har ett spännande å roligt jobb, det går sakta men säkert framåt med huset, alla i familjen mår bra .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar