tisdag 5 februari 2013

Min bästa februari

Nu har jag börjat min Glada februari, som jag skrev tidigare brukar jag tycka att februari är en riktigt trist månad, men för ett tag sedan kom jag på att jag skulle ändra på det, att jag skulle fylla februari med roligheter istället för att bara genomlida den.

Jag tjuvstartade 29 januari med ett besök hos min fina frissa, tillsammans skapade vi mitt nya hår, jag tänker bli blond!! Just nu kan man säja att jag är rödblond (har ingen bild än) jag trivs med mitt ljusa glada hår.

1 februari beställde jag nya gardiner och köpte kuddar till vardagsrummet, det blir New England-stil.

3 februari bjöd jag min härliga ex-jobbarkompis från Stora Segerstad på fika,myyys.

4 februari var jag på fotvård, en födelsedagspresent från familjen, det visade sig att fotvårdstjejen kände jg sen förr så vi babblade glatt en hel timme, å fötterna blev jättefina.

5 februari (idag) startade jag med att Crossa (träna på Cross Trainer), visserligen bara 4 minuter, jag vill börja försiktigt och öka allt eftersom. Ikväll ska jag på första träffen på vårdcentralens Livsstilsmottagning, det blir kostföreläsning. Varje tisdag är det något nytt, träning eller föreläsning. Målet med detta är att gå ner en del i vikt, hitta en varaktig träning och att vara pigg.

Hittills är jag supernöjd med min februari, nu gäller det att fortsätta med nöjsamheter (ett gammalt ord som användes för sådär femtio år sedan). Bl.a ska jag boka tid hos optikern och ta med barnen till äventyrsbad, kanske skulle gå på bio, jag har varit tillsammans med Jens sedan -99 men vi har aldrig varit på bio tillsammans, det har liksom aldrig blivit av, men nu är det nog dags.

Idag är min lediga dag, får se vad jag gör med den, ska iallafall börja med lite kaffe och läsa det stora fina reportaget i lördagens Jönköpingspost om Astrid Tedman, med fina Garnshopen Astrid i Jönköping.1 kommentar:

  1. det låter som om februari har blivit en helt förträfflig månad!

    mycket nöje:)

    SvaraRadera