lördag 15 mars 2014

Våren tittade fram-vände och försvann...

Efter ett par härliga soliga vårdagar är det nu bitande kalla vindar. Men jag lyckades pricka in två semesterdagar när vädret var som allra skönast. I torsdags satt jag ute på altanen och käkade lunch.

Annars handlar livet om bl.a. politik, mitt engagemang i miljöpartiet rullar på, snart är det möte igen, vi filar på valmanifest och planerar aktiviteter och jag tycker det är fantastiskt roligt.

Jag har startat en miljörenovering av mitt liv, det betyder att jag stegvis och i lugn takt lär mig mer om KRAV, ekologiskt, Fair Trade mm och sen väljer mer miljösmarta varor. Det kommer att ta tid, men det får det göra, ju mer jag funderar och lär mig ju mer saker ser jag som går att förbättra, men det är ju en kostnadsfråga också så det får ta tid.

Jag köper mer ekologisk mat, lite dyrare men ganska lätt att hitta. Hudvårdsprodukter, make up mm tittar jag också på. Och kläder, hittade fina linnen och tröjor på Kapp-Ahl i ekologisk bomull.

Ekologiskt bröd hittade jag inte mycket i vanliga matbutiken, men det går ju att baka själv.

Har blivit sugen på att virka, är lite periodare med det, tydligen är det inne med virkade dukar igen, men det är inte min grej, jag virkar rutor till en färgglad pläd.

1 kommentar:

  1. det låter som en positiv förändring!

    jag hörde på radion idag att kravbönder säljer bättre numera efter alla skandaler. ökningen är liten, men märkbar. det tycker jag är positivt!

    det är spännande med politik, men svårt också. så jag håller tummarna att det går bra för dig:)

    SvaraRadera