tisdag 24 juni 2014

I morgon är en annan dag....

Redan sommar, jag har semester fast bara en vecka nu, sen ska jag jobba tre och ha tre sena semesterveckor.
Jobbet är fortfarande på mitt älskade Segerstad, men ett vikariat och alltså tar det slut.

Idag är en sån där dag när det känns sorgligt, när jag inte riktigt kan göra som vanligt och känna att "det ordnar sig", det gäller inte bara jobbet utan allt.

Mitt politiska engagemang känns mest jobbigt för att saker inte funkar praktiskt (att beställa grejer osv.) och om jag ska vara ärlig för att jag är osäker på om jag "duger" som politiker.

Sambon är på annan ort med jobbet.  En dag som denna hade jag behövt en varm famn och någon som säger till mig att det ordnar sig.

Vad jag ska göra när mitt vik. är slut funderar jag  mycket på, längtar efter ett jobb som är mitt, bara mitt, där jag kan stanna. Platsbanken är ingen munter läsning för tillfället.....

Morgonyogan hjälper lite, pyssel med växter är också bra, försöker välja ett stickprojekt som jag kan försvinna in i men har inte hittat nåt ännu.

Försöker säga till mig själv att detta går över snart, det blir som vanligt och jag blir glad igen, eller det kanske det inte blir, inte som vanligt, kanske blir det annorlunda, bättre till och med.

Min vän som är duktig på astrologi har sagt till mig att det blir förändring, från mörker till ljus, jag vill tro på det men just idag är det svårt.

Nu ska jag "ta mig i kragen", kanske tvätta håret och sätta händerna i garn eller tyg och tänka på att i morgon är en annan dag.....1 kommentar:

  1. Ibland är det svårt "att ta sig samman". kanske är det bättre att släppa fram känslorna och även låta dom jobbiga känslorna ta plats, så att dom i sin tur kan släppa fram andra känslor.

    Oavsett så hoppas jag verkligen att du hittar ett stadigvarande jobb där du kan slå dig till ro:)

    SvaraRadera