söndag 13 juli 2014

Ibland måste man välja bort...

Den stora tröttheten blandad med stress och ångest kom tillbaka.

Jag visste att jag måste göra något men jag kunde inte se vad, jag kunde inte koncentrera mig på jobbet och jag var bara trött och ledsen hemma.

När jag satt i bilen på väg hem från jobbet och försökte få ordning på trassliga tankar så visste jag helt plötsligt vad jag skulle göra.

Jag insåg att jag faktiskt kunde hoppa av politiken, att jag kunde få tillbaka tid hemma med familjen, tid för stickning, kurser och göra vad jag vill.

Det tog en stund till att brottas med det dåliga samvetet men sen visste jag att jag hade hittat svaret. Dagen efter skrev jag ett kort mejl till medlemmarna i styrelsen där jag förklarade att jag slutar och varför.
Svaren jag fick var så fina och förstående så jag blev alldeles varm. Så nu har jag hoppat av å det känns helt underbart. Trots det har helgen har varit jobbig jag har varit vansinnigt tröt,t men jag har sovit och vilat och pysslat med blommor och nu fungerar jag igen.

Nu har jag fyra dagar kvar att jobba, sen väntar tre härliga semesterveckor, inget särskilt planerat.

Nu är målet att hitta tillbaka till känslan jag hade i februari när jag var pigg och orkade, samtidigt har jag lärt mig att det är då det är som störst risk att hoppa på massa saker som jag egentligen inte orkar.

Idag är det superfint stickväder, det ösregnar!
2 kommentarer:

 1. Så glad jag blir när jag läser att du har börjat hitta tillbaka till vad som krävs för att du skall må bra, och har agerat efter det. Att ge upp politiken kanske inte var så kul på kort sikt, men som du skriver så leder det förhoppningsvis till en markant ökad livskvalité.

  Jag hoppas verkligen att du får en skön semester som ger dig kraft och energi:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du bryr dig! :-)

   Radera