måndag 16 januari 2012

MUDDAR MED KNASIG KNAPP

Lite småsaker har jag iallafall stickat,
Raggsockar av restgarn, jättevarma å "gratis".


Det konstiga här bredvid är en stor krage som jag stickat för att passa min vinterjacka, svart med gul dragkedja, får se om det blir kallt snart så jg kan använda den.

Jag har blandat Drops Alpaca med svart hm ja jag minns inte riktigt vad det garnet hette.

Kanske blir det ett par muddar till den.

Muddar med knasig knapp.

Stickade i ett jättekul garn från en helt fantastisk garnaffär i Jönköping. Garnet heter NORO Silk Garden. Affären heter garnshopen astrid.

Astrid som äger och driver butiken är positiv, inspirerande, glad och full av energi. Hon har mestadels garn i naturmaterial, gärna multifärgade och helt oemotståndliga. Hon designar alla mönster själv och har massor av inspirerande modeller. Hennes knappar är superfina.

Åk dit om du är i närheten av Jönköping (Klostergatan 64), butiken är som en godisbutik för stickerskor. Garnshopen astrid finns på facebook och det finns en hemsida (se bland mina "bloggar jag kollar").


Om jag letar har jag nog lite fler småprojekt som saknar ett par knappar eller en tumma.

Kanske jag ska vara duktig och göra klart lite till medan jag klurar på drömprojektet.

Det enda jag vet om det är att det måste ha luva,
Vara en lite utmaning (men inte för svår) och innehålla mycket färg. Just nu känns det som det finns massa fina garner både här hemma och i butikerna men det finns inte så många kul mönster, nästan allt är enfärgat. Letar vidare....

Måste bara säja att jag såg filmen "Miffo" igår, vilken urgullig härlig film!!!!

1 kommentar: