söndag 30 juni 2013

Hjäääälp

Hjälp, det här fina garnet specialbeställde jag hos Chili Gredelin till en speciell sjal, jag stickade sjalen nästan klart och skulle göra speciella "blomfransar". Nu är den spårlöst borta, jag är rädd att den blivit slängd av misstag..........:((((((

Kan någon tipsa om var jag kan köpa en härva handfärgat vårgrönt mellantjockt sjalgarn, garnet är lite för ljust på bilden, men man kan ändå se de vackra meleringarna.

Jag blir så ledsen och arg på mig själv, tänk att råka slänga ett specialfärgat garn, hm, idiotiskt. Men jag har en liten förhoppning om att när jag väl skaffat en ny härva kommer min stickning att på ett mirakulöst sätt dyka upp någonstans där den legat och väntat hela tiden.

Jag längtar och funderar på hönor, jag vill såklart att allt ska gå fort men det kommer att ta tid att bygga ett fint hus till dem, det kan jag inte själv utan mannen måste göra själva byggandet, så får jag måla.
Tills dess lånar jag hönsböcker och talat ofta om ur bra det är att ha egna ägg ;)


1 kommentar:

  1. så otroligt förargligt att förlägga en stickning! men som du påpekar så lär den dyka upp igen. hoppas bara att det blir snart!!

    förutseende av dig att läsa på om hönor innan du skaffar dom:)

    SvaraRadera