torsdag 6 februari 2014

Drömmer om nytt hår....


Längesen jag skrev. Har hunnit börja på mitt nygamla jobb på Stora Segerstad. Jag trivs verkligen bra, skulle verkligen önska att jag hade fast jobb där.

Nu har jag ett vikariat som varar till 31 oktober 2014, om jag har tur kanske jag får förlängt....

Jag har en date med min fina frissa Gabi och jag längtar efter koppriga slingor. Det är inte jag på bilderna de ska mer vara en inspiration till min nya pigga färg.

Nästa torsdag är det dax, jag längtar så! Förutom att bli fin i håret är det så mysigt att träffas, jag har känt Gabi sen vi gick i sjuan.

Min stickinspiration har varit ganska låg på senaste tiden, men jag jobbar med ufon snart ska Jens tröja i Alaska bli klar han har väntat lääänge.

Sen hade jag en fin kofta planerad
Den kommer från Norska Sandnes och är stickad i tunn alpaka. Den är sååå fin. Det allra konstigaste var att när jag hade hittat denna på nätet diskuterade jag garnet med min bästa vän och beskrev hur mitt kommande projekt skulle se ut, ja men jag stickar ju också en kofta i alpaka från Sandnes säjer hon. Jag förklarade lite till och det visade sig att utav alla tusen koftmönster har vi fallit för samma!! Hon gör sin i grått medan jag vill göra den i färgerna på bilden.

Kanske jag ska fira till det och beställa garn redan idag?!? Den är verkligen superfin!!

Den kommer att räcka länge, man stickar på st 3.

Måste nog kolla lite på Garnkorgen, tror de har garnet.

Jag är också jättesugen på nya stickor
Karbonz vill jag ha!

Jaha, dags att ta en funderare till på min kofta.......


3 kommentarer:

  1. så roligt att ni hade fallit för samma kofta, fast i olika färgställningar:)

    SvaraRadera
  2. Jag blir så glad numera för jag ser att fler och fler tar upp sina bloggar igen. Det är inte Facebook utan lever sitt eget liv. Mycket roligare att läsa faktiskt.

    SvaraRadera
  3. Jag älskar att fixa med design av bloggen, ibland är det nästan roligare än att skriva inlägg.

    SvaraRadera