måndag 20 juli 2015

Sommar----

 Min Tony Irving-sjal, ett restgarnsprojekt i ull och Alpaca. Den var jätterolig att virka, jag är supernöjd med färgerna och storleken och inte minst den är färdig!! Mönstret hittar man här:

 http://www.garnverket.se/dokument/14025650252bt3gbkcwrwq8287mjfghgbbhqhy5ot.pdf

Tvättad, skakad och plantorkad, det är allt jag gjort. Ända sen jag gick kurs hos Ulla Engquist (som precis gett ut boken Detaljer som gör skillnad) blockar jag inte, bara tvätta, skaka och plantorka.

Det är en härlig känsla när man får en idé och resultatet blir precis som man ville. Sjalen är perfekt att krypa in i en sommarkväll på altanen, eller en höstkväll i soffan......
Förra året hade vi en jobbig period, jag skrev lite om det men vi har jobbat med det och nu har vi det mycket bättre. På midsommardagen reste vi till Bornholm med barnen. Det blev en härlig vecka på en underbar ö. Stugan var fin, nära havet och lite avskilt. Vädret var inte det allra bästa, lite kallt, men så mysigt ändå.
Vi har rest till olika ställen i Danmark varje år i 15 år, Bornholm är klart bäst! På Bornholm finns allt jag gillar, små fikstebyar, fina sandstränder, klippor, lantbruk, små scoppingbyar typ Visby, skog ja allt man kan önska.
Supertrevliga människor, god lokalproducerad mat och fint hantverk.

En par såna här godingar har jag hittat i trägår´n, det är Pantersnigel, en snigel som kan äta upp mördarsniglar. En facinerande liten varelse.....

Jobb då, jo det ser bra ut, har en bokad intervju nästa vecka, tror jag har goda chanser att få det. Ett fast jobb, det skulle vara underbart efter att ha haft vikariat sen 2010. Bara att hålla tummarna!

1 kommentar:

  1. Sjalen ser riktigt härlig ut!

    Skönt att livet går åt rätt håll för dig! Jag håller tummarna för att allt går bra och att du får fast anställning på intervjun!!

    SvaraRadera