onsdag 3 februari 2010

Jag är ingen stickerska....

Hej Hej Hej!

Nu är mina tre fantastiska månader i butiken över, men jag bestämde mej för att inta vara lessen för att jag skulle sluta utan glad för att jag varit där, å det funkade.

Tyvärr måste jag erkänna att jag för tillfället inte kan kalla mej stickerska, jag är
inte det minsta sugen på att sticka eller köpa garn..............

Men jag mår bra å är pigg å glad å tycker tillochmed att det är kul att skotta snö!

Ha det bra Alla!

2 kommentarer:

 1. hej!

  roligt att du mår bra!

  att du inte stickar längre behöver inte vara ett problem - så länge du själv är nöjd med livet. för egentligen är det väl det som det handlar om för oss alla? att vi gör sådant som gör oss lyckliga oavsett vad det är!

  jag har fortfarande inte stickat upp garnet som jag fick av dig. mest för att jag har haft beslutsångest över vad jag skall göra med det. vad jag än har övervägt så har jag också insett hur mycket garn som blir över...

  men faktum är att jag har insett två saker om kid silk: 1. det är väldigt varmt och lätt 2. om man gör en sjal med det så blir det inte vått och kallt på insidan när man har det över ansiktet nu i kylan, utan att det stannar kvar på utsidan.

  så garnet som jag fick av dig kommer att bli en tröja, och sedan minst en, antagligen 2 stycken sjalar:)

  SvaraRadera
 2. Kul att ha dig tillbaka. Har saknat dig så. Tror nog att stickeriet kommer tillbaka så småningom när du fått smälta alla dina intryck från butiken. Beppe skickar många kramar.

  SvaraRadera