söndag 21 februari 2010

Välkommen tillbaka Min Sticklust!

Pippitröjan blev bara en provlapp, men en viktig provlapp för det var den som fick igång mej igen.
Sen hitta jag ett UFO, en flättröja i Garnstudios Alaska och Alpaca. En ärm klar, en nästan klar och ca 10 cm på bålen hade jag gjort, tror jag började för två år sen eller nåt. I går kväll stickade jag på den, då för två år sen när jag slutade tyckte jag flätmönstret var jobbigt men nu var det jättekul, å med st 6 går det ju riktigt fort.

Boken på bilden i förra inlägget är Uuve Snidares FISKARTRÖJOR. En underbar "blädderbok" med mönster, fina bilder och läsvärd text. tröjan på utsidan är från UNSKIJPOSAD, jag det heter faktiskt så och ligger i Ryssland. Hör av dej Eva om du vill låna den :-)).

Nu ska jag fixa frukost till min snöskottande man, han skruvade å fixade igår så nu har han snöplog både fram å bak på traktorn, å det behövs nu! Kan det verkligen snöa när det är 10 grader kallt??? det gör det iallafall just nu. Jag gillar fortfarande snön men jag undrar lite vad som händer när allt det smälter..............

Tack igen å kram till Er som skrev positiva ord om min "stickkris"

3 kommentarer:

  1. Aha, vart lite överraskad över att solen skiner idag! Förstår nu att det är din lycka som skiner!!! Keep on knitting!!!! Beppe o Ann

    SvaraRadera
  2. Har haft en härlig eftermiddag, Harry Potter del 1 i dvd:n å så min flättröja på stickorna.............(Älskar Harry Potter!!!! å beundrar författarinnan, tänk att va ensamstående mamma å sitta på ett cafe å skapa en sån fantastisk historia, GIRLPOWER!!)

    SvaraRadera