söndag 23 augusti 2009

Ullgarn å Kantareller

Wow vilket fynd, jag å Fanny var å handlade lite nya kläder till henne i Gislaved, vi åker antingen dit eller till Halmstad för att handla kläder å sånt. I Gislaved har dom en garnaffär, mest typ Marks å Kattens å sånt garn, inget som jag tycker e så spännande men ägaren är trevlig å lite ullgarn kan man hitta. Vi gick iallfall in där, jag tänkte fråga om dom hade ullgarn att brodera med, (till vantar å så).

När vi kom dit fick vi se en skylt å där stod "affären upphör 50% på allt". Jag fråga om ullgarnet å visst hade dom det, massor, normalpris 15,-, nu 7.50. men om man köpte fler än 10 så kostade dom 5,-, gissa vad jag gjorde, jag frossade bland alla underbara garndockor, det blev 61 st, nu har jag så det räcker i många år.
Jag passade på att köpa lite Ekoull å sånt till mera vantar, grått, just nu älskar jag grått.


Fina kläder hittade vi till Fanny, hon är så duktig på att hitta snygga saker.

Fanny å Arvid följde med Farmor ut i skogen i går å plockade kantareller till mej, mums, så goda å helt gratis.


Jag var tvungen att smaka redan samma kväll å dom var jättegoda, brynta i smör å med en skvätt grädde på.

Stickat har jag nästan inte gjort alls dom senaste dagarna, vi har hållit på i bygget. Jag är klar med alla mina 160 takbrädor, nu väntar målning med rödfärg på utebrädor å sen ännu mer takpanel. På kvällarna är jag så trött så jag orkar knappt sticka nåt. Det blir inga andra garn eller ullaktiviteter heller just nu, bygget får gå först. Men det är det värt, vårt hus kommer att bli snyggt, praktiskt å rymligt, härligt!
1 kommentar:

  1. Ha! Inga andra aktiviteter före bygget! Glöm det! Förhoppningsvis blir din brevlåda attackerad av en vit Hulta postsnigel imorgon/övermorgon. Får se om du inte kollar in det innehållet med hjälp av datorn. Kram Beppe o Ann

    SvaraRadera