lördag 30 mars 2013

Bortslarvad stickning.

Visst är han söt, min kyckling! Tänkte göra fler men.....
Såå skönt att vara ledig och vila för det gör jag, mer än vanligt, vet inte om det är den vintriga våren som tröttar.

Funderar vidare på trädgården, just nu är det hönshuset som diskuteras, jag längtar verkligen efter egna höns men dom måste ju ha en bra bostad, jag tänker mig ett litet rött hönshus med en utegård där de kan sprätta och picka, här finns både räv och rovfåglar så lösa höns i trädgården är inget alternativ.

Igår letade jag som en galning efter en ljusgrön nästan färdig sjal, det verkar som om jag har städat bort den, kanske hittar jag den om jag slutar leta, garnet är specialfärgat till mig i en krispig vårgrön färg och jag ska göra "blomfransar" bara jag hittar den.

Min  vårlängtan gör att jag vill sticka i grönt, men jag får hitta på något annat grönt projekt tills min sjal dyker upp.

Min spanienresa närmar sig snabbt, åker 24 april, men det känns fortfarande lite overkligt, kanske det blir mer verkligt om jag börjar planera min packning, ja stickning så klart och lite kläder.

Kanske jag ska ta en runda till i huset och leta efter min sjal, den måste ju vara nånstans, men var?

Borde gå ut också, men det ser så kallt ut :(

Börjar med att reservera lite hönsböcker på biblioteket.

Glad Påsk!!1 kommentar:

 1. Din lilla kyckling är jättesöt!!!

  Det finns människor som drabbas av lätt vårdepression när det blir ljusare ute - och det beror "bara" på att kroppen ställer om till en ljusare årstid. Och den typen av depression går över när kroppen har ställt om sig. Så du är inte den enda som är extra trött den här årstiden - oavsett skälen till varför du är extra trött:) Och förhoppningsvis blir det bättre snart!

  Tråkigt med stickningen förstås:s. Grönt är ju verkligen helt rätt färg att sticka med nu när det börjar bli ljusare ute, och våren snart är här. Jag håller tummarna för att du hittar den snart!!

  Och så ljuvligt att åka till Spanien och uppleva våren där! och sedan komma hem, och uppleva våren en gång till! Låter som en riktigt lyxig upplevelse:)

  Ja, man vill ju inte att räven skall ta hönsen:s. Förhoppningsvis hittar du en bra lösning som gör det möjligt för dig att skaffa höns:)

  SvaraRadera