söndag 3 mars 2013

Nu är den slut...

Ja, nu är den slut, min bästa februari, och oj va bra den blev! Jag har inte tänkt en enda gång på att jag avskyr februari, min plan funkade! Jag avslutade med att hälsa på en god vän som gav mig ett staffli, så nu tänker jag prova att måla med oljefärg. För ett tag sen bjöd vi hem ett par av våra bästa vänner, i lördags kom dom, vi fick plats alla 12 runt Jens hembyggda runda bord. Det var såå kul att träffas, vi åt, pratade och skrattade, underbart med vänner som man inte träffar så ofta men ändå känns det som man sågs nyss.

Det ska vi göra om snart, man blir så glad av att träffa sina vänner.

Jag har inte hunnit med så mycket stickning eller annat pyssel, men jag har haft riktigt kul. Så vad gör jag nu, jo såklart måste jag fortsätta, jag ska göra mars till en fantastisk månad!

Jag har redan börjat, idag satt jag ute i vårsolen och lyssnade på fåglar och odlade mina fräknar. Innan jag somnar ska jag fundera lite på mer nöjsamheter i mars. Ja det är nog dax för sängen nu om jag ska orka upp i tid, vill hinna lite morgonyoga innan barnen vaknar.

1 kommentar:

  1. Det har varit så roligt att läsa om hur du gjorde februari till en rolig månad som fick dig att må bättre!!! och att det blir en fortsättning i mars låter ju som en väldigt bra plan!!!

    SvaraRadera