söndag 24 mars 2013

Lite vårdepp...

Hm, nja, hur har det gått med min nöjsamma mars, med ungefär en vecka kvar kan jag ju säga at hittills har det inte gått så bra. Jag har varit så trött så trött och inte haft ork över för nöjsamheter.

Det gíck ju så bra i februari, sen vet jag inte vad som hände, kanske lite vårdepp.........Kanske min kurs som handlar om ungdomar med problem, ja den sätter igång mycket minnen och tankar så det blev kanske lite vårdepp........min satsning på ett lite nyttigare liv kom av sig å då blev det lite vårdepp....tror jag.

Men, nu måste jag hitta på nåt så jag blir av med det där deppet, ut i solen är bra det har jag gjort i helgen och vila, läsa deckare och ta en öl till tacosen jaa åxå bra, hundpromenad bra, sjuka barn nja inte så kul men är det inget allvarligt så är det snart över, en eller två vab-dagar är ok.

Mer då, hur ska jag bli gladare, ny frisyr kanske, mm ha´r en tid hos bästa frissan, redan på onsdag faktiskt. Stickning då? Nja har inget som får mej att hoppa högt, måste hitta något, något som man kan kasta sig in i, något som man inte kan låta bli, måste genast leta. Å så kanske en lite chokladbit å en massa kramar så ska det nog fixa sig.

2 kommentarer:

 1. Kanske är det hormonellt också? det är inte helt ovanligt med vårdepressioner när ljuset kommer tillbaka...

  Och det låter ju som om du har en bra plan för att må bättre! klioppning, choklad och kramar låter som en bra start på att på bättre:)

  Jag hoppas att du snart mår bättre! Att du hittar något som du kan kasta dig in i, och som får dig att se framåt!

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Tack!

  Jag mår redan bättre, alltid kul med dina trevliga inlägg!!

  Kram tillbaka

  SvaraRadera