onsdag 30 september 2009

Ibland känns det alldeles extra bra, t.ex. idag...En och en halv sock färdigt! Det har blivit väldigt lite sticktid ett tag, vissa kvällar är jag så trött så jag bara sitter å stirrar på tv:n, trist men så är det ju ibland. Nu är det iallafall klart med FK å kanske det löser sej med en praktikplats åxå. Jag längtar så efter att ha en arbetsplats att gå till och ett jobb att komma hem ifrån å kanske kanske kommer jag att få det nu :-)))).


I perider syr jag, lite kläder men åxå lappteknik å väskor. Det är fantastiskt roligt och nu är jag på gång igen. En väska ska det bli den här gången, igår var jag inne i "min" mysiga tygaffär; Tyger & Ting och föll för en helt underebar väska, ja jo visst passar den utmärkt till stickväska.

Sen började det verkligt roliga; att hitta exakt rätt tyger, som är min stil, som passar ihop och som ingen annan skulle ha valt, det är såå roligt, ibland nästan roligare än att sy. Den här gången gick det hur bra som helst med hjälp av Catharina som äger butiken ihop med sin man Bengt (som båda är jätteduktig på att sätta ihop färger och mönster). Jag hittade jätteläckra tyger å en riktigt fin knapp. Det plommonlila tyget ska vara till fickor på insidan av väskan.
Igår fick jag två samtal från min handläggare på FK, först sa hon att jag bara får 25% sjukersättning redan i november, jag blev förtvivlad å tyckte att jag måste ju få tid på mej att sätta igång med de åtgärder som utredningen rekommenderar, vi pratade länge, sen ringde hon igen å då blev jag jätteglad för då sa hon att jag får sex månader till med 50%. Nu ska jag göra allt jag kan för att bli 25% friskare på sex månader, jag vill verkligen detta, det kommer att bli svårt men jag tänker fixa det, med rätt hjälp ska det gå!
Idag har jag tagit första steget, träffat min nya doktor (som verkar jättemysig), pratat med henne och tillsammans har vi gjort upp en liten plan.
I eftermiddag ska jag med barnen till simskolan å det betyder; ja visst STICKTID!! Det blir fler var på min socka.
Solen skiner å livet känns riktigt härligt!

3 kommentarer:

 1. Skönt att det verkar lösa sig bra med FK och praktikplats, hoppas du och din sjukdom kan hålla jämna steg med sjukskrivningsgraden. Jag håller en tumme.

  Boel

  SvaraRadera
 2. Tack Boel!

  Jag hoppas verkligen det blir bra för dej åxå och att du får prova en bättre medicin NU och att du kommer in på Vidar.

  Kram Evalinah

  SvaraRadera
 3. Hoppas det kommer funka för dig med arbetandet, och att FK satt lagom takt för det hela. Håller alla tummar o tår som jag har för att det ska gå bra!
  KRAM

  SvaraRadera