torsdag 10 september 2009

Nu ska vi se om jag kan länka...


Visst är den fin, min stickgömma från LillaStickfrossa ! Men det är lite farligt för genast blir man sugen på mer av Annas fina saker.
I morron ska jag resa till Halmstad (blir ju lite omväxling från Varberg), det är fortsättning på FK-utredningen å jag ska prata med en psykiater (brr, får lite obehagsrys, men det går nog bra).
Iallafall ska jag passa på å göra lite mysiga saker när jag ändå är där; fika på Skånska Hembageriet är ett måste, jag bara älskar dom gamla udda stolarna, det knarriga golvet å CHOKLADEN mmm.
Sen hade jag tänkt gå till Madebyme å dregla lite över hennes ull- å alpaca-garner. Jag ska köpa ett par nya kablar till mina Harmony Wood. Jag älskar egentligen stickor i rosenträ, men jag måste erkänna att Harmony Wood är det mest fantastiska man kan sticka med, lagom spetsiga å med ett skönt glid, ja man stickar faktiskt fortare å jämnare med dom. Jag har flera strumpstickor åxå å dom är lika fantastiska.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på mer, kanske försöka hitta en ny vaxduk till köket, det är dags att "göra höst" i köket nu, jag har gardintyg, ljus å lite annat pyssel, men att hitta en snygg duk som man trivs med är svårt. Vi har ett stort ekbord och jag vill gärna skydda det med en vaxduk så det varar länge, MEN världen är full av fula dukar, endast några få är fina, jag har en grönrutig nu som jag gillar jättemycket, men den är inte höstig och den börjar bli ful, alltså ketchup är en riktig dukförstörare, det sätter sej direkt. Nog om mina dukbekymmer.
Nu är det dags att "utfodra" familjen å sen efter åtta inträder den bästa delen av dygnet; Sticktiden! Hoppas nu mina länkar funkar, å tack Tina för hjälpen!

5 kommentarer:

 1. Javisst funkar din länk!
  Har du sett de vaxdukarna som ser ut som linnedukar? de brukar vara lite dyrare, men väl värda sina pengar.
  Lycka till i Halmstad

  SvaraRadera
 2. Så bra att du är nöjd med din stickgömma!
  I det stora hela låter det som en bra dag i Halmstad. Lycka till med de mindre roliga inslagen.

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummen för psykologbesöket. Dina dagar på spenshult låter härliga och när jag tittar på deras hemsida så förstår jag att de kan mycket om min sjukdom. Nu har jag fått beviljat tre veckors inläggning på Vidarkliniken vilket känns både härligt och läskigt på samma gång. Om en månad är det dags om vi bara kan få lite hjälp så det funkar här hemma.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Boel!
  Å, jag blir glad för din skull, hoppas du får tre härliga veckor!!

  Boel, Anna å Pärlmudden!
  Det blev en fin dag i Halmstad, underbart väder å en hel del fynd i alla mysiga butiker(jag hittade en ulljacka på KappAhl som jag bara älskar å jag hade min rabattkupong med mej!) å så en underbart go liten chokladtryffel på "Skånskan" Jo besöket gick åxå bra, han var snäll å trevlig.
  Evalinah

  SvaraRadera
 5. Hej
  Jag föstår att din dag här var bra .
  Var lite sen med att läsa, annars kunde vi fikat tillsamans, kanske nästa gång.

  Må så gott de går.
  Eva.

  SvaraRadera