måndag 7 september 2009

Jag har städat....å handlat, garn, igen...Jag har städat och sorterat bland mina garner idag!, alpcka för sej, tunn, mellan å tjock ull i sina egna boxar, flerfärgat för sej, bomull å lin å annat som jag inte vill slänga men inte vill sticka nu längst ner i hyllan.Påbörjade projekt som kommer att bli klara. Å så lite i soporna, det blev faktiskt en hel sopsäck med påbörjat som aldrig kommer att bli klart, trassel, provnystan av äcklig syntet å så en del papper å annat skräp.


Ååå det känns så skönt, nu vet jag vad jag har å det är lätt att hitta. Jag har gjort några grå vantar som ligger å väntar på broderier, helt nytt för mej, så jag håller på att samla mod till det.
Ett par sockar är också på gång i Karisma, mönster nr 42 i Drops 116, jag har bytt ut färgerna till egna favoriter.
Dom här kommer att passa bra i mina svarta kängor. Men varför poppar det upp en massa andra färgkombinationer medan man stickar, i mitt huvud har jag minst sju par sockar på G, samma mönster men olika färger.
Minst ett par till vill jag göra. Garnet köpte jag i Varberg jag behövde ju en stickning på tåget hem. Jag vet inte vad som hände men jag råkade visst köpa två nystan Drops Kid-silk åxå, det var den trevliga expediten som höll på med ett par muddar å då ville jag ju åxå sticka såna.............
När jag hade varit så duktig var jag ju såklart värd en liten belöning, den fanns på Chili Gredelin, planen är att det ska bli en axelvärmare men vi får se...
Jag har ju mönstert till Annas Axelvärmare som bara ligger å väntar å färgen var svår att motstå, jag tror den kommer att passa perfekt till min nya stickgömma som är på väg hem till mej, jag har kollar så många gånger på Lilla Stickfrossa, men allt har ju varit slut, men så i fredags lurpassade jag å vips så hade jag beställt en stickgömma.
Jag bara älskar att få paket å särskilt om dom innhåller garn, ull eller andra sticksaker, så kanske redan i morron får jag öppna paket å så ett till sen när garnet kommer. Ja det är bara att erkänna, jag är beroende, men jämfört med t.ex rökning så luktar garn godare å det är bättre både för mej och miljön, eller hur...
Axelvärmaren blir nog en perfekt stickning att packa ner när jag ska till Spenshult å tänk så fint den kommer att ligga i stickgömman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar