lördag 1 januari 2011

Hurra för mej!

Idag ska jag göra något som i Sverige anses lite fult, jag ska skryta....

Jag är så stolt över att jag sedan 20:e oktober arbetat 80%, å lite till (20 tim övertid). Den här hösten har handlat om att verkligen bita ihop och göra det som måste göras å jag klarade det!

Även familjen har "drabbats", Jens har varit fantastisk och tagit ansvar för VAB när jag har varit tvungen att jobba för att få klart fakturor och annat i tid å barnen har fått vänja sej vid att jag är borta mer.

Tyvärr har även min träning drabbats, jag har inte kunnat åka på bassängträningen på Spenshult å knappt orkat/hunnit något annat heller, bara nån enstaka promenad.

I år ska jag ta mej tid till att komma ut å rör på mej, kanske bara promenader men det är bättre än inget alls.

Mitt jobb som ekonomiassistent på Stora Segerstad varar till jan. -12 och jag trivs.

Nu kommer det: Shit va duktig jag har varit/är som har fixat detta!!!!! Heja mej!!

Så nu är det slutskrytet för denna gång.

I torsdags åkte jag till mysiga Eks Lilla Bod och bytte garnet till den randiga tröjan, jag fattar inte hur jag kunde tro att jag skulle klara att sticka en rendig tröja till en fullvuxen man. Jag måste ha varit både trött å sinnesförvirrad, jag vet ju att jag måste ha lite utmaning å spännande grejer om det ska bli klart.

Nu har jag massor av härlig Alaska i coxgrått, ljusgrått, rött. rost mm som ska bli en mönstrad tröja efter ett gammalt Karisma-mönster. Alaska är en "gammalt hedeligt" ullgarn från Garnstudio. Till en XXL- tröja tycker jag det passar med lite grövre garn (st 5).

Jag ska ta lite bilder till nästa gång. Nu Kaffedax för mej.

Ha ett riktigt härligt 2011 !
Jag läste ett bra tips i "Flickorna från Hultas blogg"; gör det som är roligt, ett himla bra tips tycker jag, det ska få bli mitt motto i år. GÖR DET SOM ÄR ROLIGT!

Ja visst låter det bra, å kanske man kan tillägga att ibland kan man faktiskt få det nödvändiga att kännas roligt, så det blir åxå nåt jag ska försöka leva efter; HITTA DET POSITIVA I MÅSTESAKERNA!

Idag kl 12.15 ska jag göra en sak som jag gör varje år som min älskade Pappa lärt mej, jag ska sätta mej ner framför TV:n å njuta av NYÅRSKONSERTEN (tv 1). Då blir det några varv på Alaskatröjan åxå.

Nähä nu är det verkligen dax för kaffe.

Gör nåt roligt idag!

5 kommentarer:

 1. Hurra för dig! Klart du ska vara stolt över dig själv. Jag tycker absolut att man ska våga berätta om att man är nöjd med saker man gör.
  Det ska bli spännande att se hur herrtröjan blir.
  Önskar dig ett riktigt härligt nytt stickår 2011.

  SvaraRadera
 2. Ohhhh! Härligt att du lyckats. Det gör mig varm i hjärtat för din skull. Skryt? Närå, bara faktisk redovisning som positivt uppmuntrar. Ansluter mig till föregående och ser med stor spänning fram emot en bild på tröjan. Ann o Beppe

  SvaraRadera
 3. heja dig!!!

  och ännu mera heja dig för att du vågar stå upp och säga det högt!!!

  ////////////HEJA DIG!\\\\\\\\\\\\\\\\\\

  SvaraRadera
 4. Hurra för dig! Det är bra när man "vågar" berömma sig själv, skulle behövas mer sånt.
  Kram, och ha ett underbart 2011!

  SvaraRadera