söndag 18 januari 2009

Min bästa födelsedag!!!!!!!Igår var det min födelsedag å den blev min bästa hittills, jag fick presenter som jag ville ha, jag fick göra det jag tycker om att göra å jag fick va med dom jag tycker om. Efter frukost åkte jag, Jens, Fanny å Arvid till Halmstad, fösta stopp blev hos madebyme, en ganska ny garnaffär, med massa läckra garner mest i Ull å Alpaca, jag var såå duktig å köpte ingenting, men här fick jag min första present , lyx-setet med rundstickor Harmony Woods från Knit Picks, jag har spanat på det länge, å nu är det mitt!
Nästa stopp var på Telenorbutiken, min mobil har krånglat länge, har inte haft nån bra mottagning, å igår fick jag en Nokia 6600, en jättefin "viktelefon" med radio!
Min nästa önska var att fika på Skånska Hembageriet, bland det mysigaste jag vet är att fika å "Skånskan" är min favorit i Halmstad. Det var proppfullt med folk å vi fick inget bord så vi gick vidare till Fribergs (Halmstads stick-café), där blev det Latte å Semla mums!
Mätta å goa fortsatte vi till Tropikcenter å kollade Spindlar, grodor å annat läskigt, jag sa att det var för barnens skull, men ska jag vara ärlig så är jag barnsligt förtjust i att kolla på djur av alla sorter, däe fanns bl.a. en liten apa med vit mohikanfrisyr som var jätterolig, tog inga kort där för såna kort blir aldrig bra. Efter det åkte vi hem, tände en brasa, fixade mat , Jens lagar inte mat så ofta men hans special är bakpotatis så det gjorde han å jag fixade köttet. Sen fick jag mer presenter; av Arvid fick jag en skiva med Lena PH å av Maja å Fanny fick jag ett par jättefina, lite "punkiga"ljusstakar. Jag slapp storstäda, baka, duka, fixa, det ända jag gjorte var att må bra, hela dan.

2 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott. Vilken härlig dag du verka ha haft tillsammans med din familj / Rachel

    SvaraRadera
  2. Å vilken bra födelsedag. Lycka till med bloggen! Vi se på Grötö i mars.
    Marie

    SvaraRadera