onsdag 27 maj 2009

En himla käck liten pryl - vill ha -

Den här smarta prylen hittade jag på www.knitzi.com. Är det nån som vet om man kan köpa dom i Sverige? Visst är det himla mysigt att köpa roliga tillbehör till stickandet. jag måste erkänna att jag gärna köper stickor i rosenträ å speciella markörer å annat som man bara måste
ha, å dett verkar åxå vara en sån grej som man nästan inte kan leva utan. Å jag höll på att glömma min älskade nystepinne, en vackert svarvad pinne i trä med blått handtag (bild på den kommer nån gång).

Å om nån undrar hur mycket garn jag köpte i Halmstad så kan jag berätta - inget !!! Det är faktiskt sant, inte en enda liten tråd blev det. Kanske måste jag kompensera det nu genom att beställa lite i nån trevlig nätbutik, för visst är det ju så himla kul att få paket..........

Jag har ett som jag är lite sugen på, vi får se hur jag gör.

Nu ska jag lägga mej mellan mina barn å läsa ett eller två kapitel ur Kalle Blomkvist, den är jättespänande och jag har svårt att sluta läsa. Det knepiga är att gå upp ur sängen sen, det är ju så himla skönt att ligga där, men gå upp måste jag ju, annars kan jag ju inte sticka.
Idag fick jag lite extra sticktid, i bilen, i väntan på ett möte, istället för tråkig väntan på att tiden skulle gå, parkerade jag ute i skogen å stickade å lyssnade på radio, lite vardagslyx.

Nej nu väntar Kalle............................

2 kommentarer:

  1. De finns på loveknitting.se. Jag har två en för 15 cm och en för 20 cm stickor. De är helt suveräna!!!

    SvaraRadera
  2. Exakt jag har oxå en även om jag inte använder den så mkt.

    SvaraRadera