fredag 29 maj 2009

När kroppen inte fattar att den ska må bra

Visst ser dom goa ut! Passar jättebra till ost, å så massor av mjölk i kaffet å lite kardemumma mmm va gott.

Jag har fortfarande inte hittat nån ny spännade stickning, men helt plötsligt fick jag för mej att jag skulle virka en sjal. Jag har börjat lite och nästa gång kommer bild på den.

Jag har ju Fibromyalgi, brukar inte skriva så mycket om det för det är ju inte direkt kul, men nu börjar jag bli ganska desperat, trorts att jag tränar i bassäng två ggr per vecka, äter nyttig mat + vitaminer, mineraler, MSM och försöker ta hand om mej, mår jag ganska dåligt. I augusti förra året träffade jag en jättego doktor som visste en hel del om min sjukdom, vi bestämmde oss för att få igång mej som hon sa, och visst jag har verkligen ansträngt mej både med träning å kost, det är bara det att min dumma kropp inte verkar förstå att den ska må bättre nu.
För ett par veckor den skulle jag boka tid hos min doktor, MEN då hade hon slutat på min vårdcentral, istället var där en ny som inte verkade förstå nåt, hon tyckte jag skulle smörja in mej med zon................

Är det nån som har nåt endaste tips för att må bättre, jag vet inte vilket som är värst smärtan, tröttheten eller att va så okoncentrerad, jo tröttheten är nog värst. På måndag ska jag gå på fibromassage, kanske det kan hjälpa lite.Men som sagt tips någon???, jag provar nästan vad som helst för så här kan man inte ha det. Så nu är det färdiggnällt..............

Nu ska jag dricka lite kaffe å se om jag får lite energi av det, hoppas..........

Annars

1 kommentar:

 1. Hej
  Va trist med fibromyalgi, och att inte få rätt hjälp, jag vet hur de är, de finns inte många som har riktig koll på de, i början när jag fick diagnosen fibromyalgi låg jag på Spenshult rematikersjukhuset i fem omgångar fyra veckor i stöten, där lärde jag mej att leva med mej själv och göra de bästa av läget. De är nu länge sen och jag tror inte att dom gör så längre.
  Inte mycket hjälp för dej, men de är svårt att bara säja en sak, de är ju väldigt stor sjukdom och så olika för alla.
  Men vi träffas ju snart då kan vi ju se hur läget är.
  Njut av värmen och gör lagom, ska bli skoj att se din virkade sjal.
  Eva

  Och du man måste få gnälla lite emellan åt, pysa ut lite ånga typ =) annars spricker man och de gör ont.

  SvaraRadera