fredag 6 mars 2009

Vårpigga barn å en vårtrött mammaÅ va skönt, snart är det helg, vissa helger behövs mer än andra å denna helgen behövs verkligen, att slippa gå upp klockan sex, att slippa packa ner en massa i barnens väskor å en massa andra måsten.

Jag har rotat fram garn till Polka Dot Mitts (pulsklubben) å det känns lite spännande för det här är mitt första klubb-projekt. Men stickor 2, lite pilligt, eller ? Det blir ju iallfall väldigt snyggt med tunna stickor. Nu gäller det bara att bestämma vad som blir bottenfärg å vad som blir prickar.

Men vart tog solen vägen? halv nio på morronen å gråmörkt. Å så ont i kroppen, det blir alltid värre när vädret ska slå om, men jag ska iallafall gå ut i det gråa ljuset för frisk luft å naturen gör mej alltid piggare å gladare.

Barnen har nog fått lite vårkänslor för helt plötslig går dom ut å leker utan att jag tjatar på dom, det är precis som dom känner att nu är våren på väg nu måste vi ut!

Snart kommer Jens in på frukostrast, han jobbar i bygget idag, han fixar med el och rörmokeri. Just nu ligger fokus på vårt loft där vi kommer att ha ett stort sovrum, mycket förvaringsutrymme (har knappt inget nu) och ett eget badrum.

Igår kväll kollade vi på handfat och vi hittade en bra lösning på IKEA, där finns nästan allting, jag älskar att åka dit, dels kan man köpa snygga å bra saker till vettiga priser och så kan man få mycket inspiration och idéer om hur man ska fixa bra lösningar hemma. Vårt kök är IKEA vita luckor STÅT, fast med bänkskivor av stavlimmad ek, å efter snart sex år tycker jag att jag har ett drömkök, vitt är alltid snyggt å aldrig omodernt.

Snart ska alla fönster sättas i och då kommer det att kännas mycket mera färdigt, då kommer det lite nya bilder. Nu spikar dom mest innerväggar, det känns inte som det händer så mycket.
Hur går det med Grimslätt då, jo jag håller på med intagningarna, men har fastnat där, jag stickar nästan bara på kvällarna å efter att ha läst godnattsaga för Fanny å Arvid (vi ligger i vår dubbelsäng) så är jag så sömnig å då funkar inte huvet så bra eller så är jag för trött för att sticka. Men som sagt nu är det snart helg å då kan man få sticktid på dan när man förhoppningsvis är lite piggare. Förr pratade dom om vårtrötthet, det är nog det jag har, gäsp...

2 kommentarer:

  1. Vilken fin dekoration. Vill också ha! Var har du fått tag på den?

    SvaraRadera
  2. Ja visst e den fin, man kan sätta i ett värmeljus i den. Jag tror jag har köpt den i en blomsteraffär, om jag hittar en lovar jag att höra av mej.

    Trevlig Helg
    Evalinah

    SvaraRadera