fredag 19 juni 2009

Glad midsommar

Saltkråkan på tv, snart dag för morronkaffe å vi fick tag på jordgubbar!!

Nu börjar sommaren antingen vi vill eller inte, även om just den här sommardagen verkar bli lite regning.
På tisdag åker Fanny å Arvid på semester med sin faster Anki å då får vi lite "barnledigt", skönt att få tänka på sej själv några dagar (fast jag saknar dom). Jens jobbar men kvällarna blir våra. Vad ska du göra då? frågade han. Konstig fråga, allt det jag inte hinner annars såklart, Qigong på morronen, gå i skogen, sy å såklart sticka, kanske åka till Halmstad å gå runt lite, ja njuta............Inte laga mat till alla å så ha det tyst eller bara lyssna på radio. Verkar som ungarna kommer att få toppenväder på sin lillsemester.
Sen är man laddad för resten av sommarlovet, vi hoppas på bad i flera olika sjöar, kanske ett besök på Kolmården å en till tur till på High Chaparall, å så några lata dagar när vi gör ingenting.
Vi får också besök från Luleå, Beylas uppfödare kmommer å hälsar på, jättekul, efter ett års mejlkontakter kan man sitta ner å prata å så får vi ju visa upp vår lilla prinsessa. Just nu är prinsessan inte till sin fördel, hon fäller, massor, å ullen är för kort för att spinna, hm, slöseri.
En Laika har nog ungerfär lika mycket ull som ett får.
Nej nu måste jag ha kaffe, Glad Midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar