söndag 7 juni 2009

Jag fick en Må-Väl-Dag


Först måste jag förklara det där med garnlagret, det var inte på High Chaparall utan i mitt eget garnlager jag hittade lingarnet.
Igår blev en bra dag, byarna runt om hade brännbollsturnering, vårt lag Remma-Ekhult hade Cowboy-tema, nerj jag var inte med å spela å nej vi vann inte, men det var roligt.
Häromdagen kom mitt paket från Strikk med restena av garnet till Inka-jakke.

Å det är så kul att få paket!!! Nu har jag nystat (åxå jättekul), lagt upp TREHUNDRAFEMTIO-TVÅ maskor.
Igår stickade jag kant, med rosa å grått.


Det var inte jätttevarmt, men gick ändå att sitta en stund på altanen. Sen var det dags för fotboll, Barnen somnade, Jens cyklade iväg till Långaryds B&B som hade pubafton med storbilds-tv. Jag drog på mej mina mjukaste mjukisbrallor, fixade kaffe å sen satt jag bara å njöt. Tyst, förutom tv:n, en ny spännande stickning i underbart garn, gott kaffe, levande ljus, såå himla härligt!


Man skulle kunna säja att med det tunna garnet tar det jäättelång tid innan Inka blir klar, bra säjer jag, jag vill njuta länge, jag tror verkligen jag hittat min bästa sommarstickning, kan bli lite svettig på stranden, men det är ok.Om det blir över 30 grader kan jag ju alltid


ta med Tony-sjalen istället......

1 kommentar:

  1. Din stickning ser jättehärlig ut! Låter härligt att ha den som följeslagare i sommar. Jag sitter här och klappar mina linhärvor och kikar på mönster och funderar på vad det ska bli av dem.

    Må så gott!
    Boel

    SvaraRadera