onsdag 24 juni 2009

Semester hemma? JA TACK !!


Kolla vilken badvovve, Maja tog kortet en underbar kväll för några dar sen, visst blir man sugen på att hoppa i...........I morse var jag ute på promenad, visst är allting underbart vacker just nu!

Jag önskar att jag kunde spara lite av detta i en burk, som jag kan öppna i februari, när det är kallt å mörkt.

Jag ska iallafall njuta nu så mycket jag kan.

Arvid gav fiskarna lite mat häromkvällen, han kunde nästan klappa dom! Vi matar dom inte så ofta så dom blev nog förvånade.

Hoppas dom har det bra hos faster Anki, mina goa ungar!

Jag har ju gått med i tvåändstickningen åxå. Kul! Nu gäller det bara att hitta boken där det står hur man gör. Jag hittade garn å en påbörjad vante i en låda, men ingen bok. I värsta fall får jag ta mej till bibblan, men idag vill jag bara vara hemma å njuta av sommaren.

Mina sockar är klara, dom blev så mjuka å goa. Mönstret är Drops "korta sockar" jag använde mitt Chili-Gredelin-garn och ett LornaLace-garn, stickor nr 4. Ibland är det bekvämt att bara göra aviga å räta å vara lite lat, såna här sockar blir det fler av, perfekt till att rensa upp bland restgarner å underbara till frusna fötter. Om man vill kan man ju göra längre skaft och med lite tunnare stickor passar dom till ungarnas fötter.

Undrar just hur lång tid det tar att skicka paket från England, är ju "lite" sugen på mitt Posh-garn.............

2 kommentarer:

 1. Otroligt vackra naturbilder! Härliga sockar.
  Vi gillar din blog och det bästa av allt just nu är att vi har ett extra exemplar av Tvåändstickat, vackert slitstarkt varmt av Birgitta Dandanell och Ulla Danielsson som du kan få! Behöver dock en adress att skicka den till!!! Alternativt har du vägen förbi Skene så kom och hälsa på. Just nu har Kinna Garn 125 pallar kvalitetsgarner till låga priser. Du kan nå oss på anar@tripnet.se Kram Beppe och flickorna i Hulta + Ann

  SvaraRadera
 2. Men, å så gulligt, det kan jag ju inte tacka nej till!!
  Jag mejlar!
  TACK TACK TACK

  Solhälsningar
  Evalinah

  SvaraRadera