söndag 21 juni 2009

Posh............


Yippi, jag har köpt garn! En sån här lila härva, alpaca sockgarn. Jag bokade två olika härvor men innan jag hade gjort klart var det nån annan som hann före på en av dem. Tokigt, spännande å dyrt, ja jag är nöjd. Måste helt klart ingå avtal med mej själv att inte besöka denna sida varje söndagkväll.

I väntan på mitt paket har jag en halv sock kvar att sticka å en massa annat såklart. Å nu kommer den riktiga sommaren med sol värme å mera stickning.

Jag har funderat lite på hur jag bästa ska använda mina fyra barnlediga dagar å nu vet jag, jag tänker ge mej själv en STICKDAG, en hel dag när jag får sticka precis så mycket jag vill, jag har inte bestämt vilken dag det blir, men jag lovar att berätta om den sen.

3 kommentarer:

 1. Ååh vad fint det är. Det var väldigt nära att jag köpte några härvor av det hjortronfärgade... men jag lyckades hejda mig själv. Har ju massor med fina garner att sticka av redan men det finns såå mycket mer fint ju. Tur att jag inte har någon fin garnaffär här i Arles där jag bor för då skulle jag väl bara köpa en massa nytt.
  Ha en skön söndagskväll.

  SvaraRadera
 2. Ska bli så spännande att se färgen i verkligheten, det kanske är för fint för sockar, funderar på nån typ av krage eller fuskolle.

  När lavendeln blommar kan du väl lägga några bilder på bloggen, Lavendel är ju bara såå himla underbart!!

  Evalinah

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att du vill vara med och sticka med oss på Vi 2 i sommar! För att jag ska kunna lägga till dig behöver jag din emailadress, så maila mig på emkrististickar@gmail.com så lägger jag till dig snarast.

  /Kristina

  SvaraRadera