måndag 1 juni 2009

Oops, hur gick detta till..........

Helgen har varit härlig, jag har fått fibromassage å nu helt plötsligt tror jag att jag har hittat min nya drömstickning. INKAJAKKE ur Marianne Isagers fina bok INKA. Jag har kollat på den flera gånger, men igår visste jag att nu vill jag göra den, jag har en hel del garn av TVINNI som ju är hennes eget garn och efter lite funderande på färger och ett trevligt telefonsamtal till mysiga Strikk i Göterborg så är jag flera hundra kronor fattigare och ett paket med garn är på väg till min brevlåda. Tjo hoo, det ska bli så kul, tillochmed provlapp som jag ibland smiter ifrån ska bli kul nu!!


Vad säjer detta om mej? Jo att om jag ska bli riktigt lycklig så måste jag sticka i tunnt ullgarn, varför skulle man annars beställa ullgarn när termometern visar på +28 grader i skuggan!?!

Men vad hände med min virkade sjal i bomull då? Den får vänta, till en annan gång.................

Nästa gång blir det bilder på när Arvid träffade Lucky Luke på High Chaparall.

Så här der hon ut INKA

Men i mina färger kommer hon att se helt annorlunda ut..............

Å så till sist, tack Eva för dina kloka ord; Gör lagom , jag har tänkt dom orden så många gånger denna helgen och jag mår såå bra av det, jag funderar på att beställa en T- shirt med dom orden så jag aldrig glömmer dom.

1 kommentar:

  1. Wow vilken sommarstickning du valt.
    Hur snygg som helst, hittade bilder på den på Ravelry.
    Inget jag skulle klara av men skulle mer än gärna vilja.

    Lycka till!

    SvaraRadera