fredag 26 juni 2009

Min lycklighetsbok

Här är min lycklighetsbok, i den få bara stå sånt som gör mej glad å lycklig, roliga å snälla saker, framgångar å riktigt bra grejer. Där står även om saker jag gör för att glädja andra. Särskilt ska de små glädjeämnena uppmärksammas!

Ide´n fick jag ur en bok som jag tror heter " Det är inte hur man har det, utan hur man tar det", en positiv, härlig bok skriven av en läkare (ska kolla ordentligt vad han heter).

Den här lilla boken hjälper mej att må lite bättre, genom att påminna mej själv om allt positivt i livet. Å det finns verkligen massor om jag bara tänker efter. Jag mår verkligen bättre och blir gladare av att tänka lite extra på det positiva.Att oroa mej å älta det negativa försöker jag lära mej att göra så lite som möjligt.
Just idag är jag extra glad för JAG HAR FÅTT FÖNSTER I MITT RUM!!!Här ska jag sitta å sy, sticka, nålbinda, spinna, pyssla eller meditera.

Äntligen ska garn, tyg, pärlor, symaskin, stickböcker mm få egna hyllor å lådor.

Att äntligen få ett helt eget rum för bara mina intressen är nog bland det absolut lyxigaste jag kan tänka mej,

Jag har nog världens bästa sambo, det var nämligen han som kom på att jag skulle få det här rummet.

Nu är dags för lite frukost innan jag tar min skogsrunda.


Idag kommer Fanny å Arvid hem från sin lillsemester hos faster Anki, lite tidigare än planerat för Arvid allergi gillade inte hästhagen jämte huset. Men jag har njutit av min frihet, det blev ingen stickdag, men jag har blandat fönsterputsning å tvätt med stickning å nålbindning.

Nu har Jens semester i två veckor, hoppas vädret fortsätter vara så fint å så fortsätter vi att blanda måstesaker å ledighet.

Idag kommer nya garner på Chili Gredelin, härliga frestelser på härva.................

2 kommentarer:

 1. En sån bok har jag också tänkt mig att ha. själva boken är inköpt, jättefin men det står inget i den inte för att det inte finns något att skriva utan för att jag inte kommit i gång. Hoppas bli inspirerad av dig nu.

  Härligt med ett eget rum! Hoppas du får många härliga stunder där!

  SvaraRadera
 2. Börja skriv !! Det funkar, jag lovar.

  Ha de gott!

  Evalinah

  SvaraRadera